Lucia Giraudo

De Argentijnse Lucia Giraudo is actief als soliste, kamermuzikante en orkestvioliste, woonachtig i nNederland. Ze treed regelmatig o met ensembles zoals de Nederlandse Bach Vereniging, Vox Luminis, Collegium 1704, Il Pomo d’ Oro Orchestra en het B’Rock Orchestra. Ze is geselecteerd om deel te nemen aan de Young Bach Fellowshop van de Nederandse Bach Vereniging. 

Lucia is medeoprichtster van het ensemble Radio Antiqua (dat prijzen won bij de International Händel Competition Göttingen 2014 em het Van Wassenaer Concours op het Festival Oude Muziek Utrecht 2016), waarmee ze concerteerde op festivals zoals het Monteverdi Festival, Festival d’Ambronay, Innsbrucker Festwochen der Alten Musick, Göttingen Händel Festspiele, Thuringen Bachwochen, Pavia Barocca en het Istanbul Opus Amadeus Festival.

Lucia speelt ook graag moderne muziek, met premières die ze uitvoerde in De Verenigde Staten, Spanje, Nederland en Noorwegen. Ze heeft haar master behaald bij Kati Debretzeni aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. 

 

Concertbrochure

Wilt u de concertfolder toegestuurd krijgen?

Jong talent gezocht

Ben je een getalenteerde violist, altviolist, cellist of pianist met een leeftijd tussen de 12 en 25 jaar?

Meld je dan nu aan voor de jaarlijkse Summer Academy van het Peter de Grote Festival.

Contactgegevens

Stichting
Peter de Grote Festival
Meeuwerderweg 1
9724 EM Groningen

Harrie de Vries
Festivalcoördinator

050–5951306 
info@peterdegrotefestival.nl 

KvK: 02061519

Summer Academy nieuwsbrief

Schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen van de Summer Academy.