Tobias BorsboomTobias Borsboom studeerde aan het Conservatorium in Utrecht bij Paolo Giacometti en vervolgde zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jan Wijn. Momenteel doet hij daar de masteropleiding.
Hij volgde verschillende masterclasses o.a. bij Maria Joao Pires, Ruth Nye, Elza Kolodin, Geoffrey Madge, Vladimir Tropp, Evgeni Koroliov en Klaus Hellwig. Hij doet mee aan verschillende (kamer)muziekcursussen waaronder Feistritz (Oostenrijk), het Orlando Festival en de Holland Music Sessions. Tobias wint in 2006 met het pianotrio met Lidewij Faber en Barbara Boeters het Concertgebouw Entree Kamermuziekconcours. En een jaar later, in 2007, bereikt Tobias de halve finale van het YPF-concours (Young Pianists Foundation) en wint daarbij de prijs voor beste vertolking van Nederlands compositie na 1914. In datzelfde jaar maakt hij een tournee door Amerika en Canada, waar hij optreedt in Los Angeles, San Francisco en Vancouver.In 2008 maakt hij een tournee door Nederland in samenwerking met Japanse musici, georganiseerd vanuit het PCC en het Japanse Min-On, en ook treedt hij op in Milaan. Op het regionale Prinses Christina Concours in Rotterdam wint hij de 1e prijs.

In 2010 speelt Tobias in de finale van het Nationale YPF pianoconcours waar hij de 3e prijs wint. Ook wint hij opnieuw de prijs voor de beste vertolking van een Nederlandse compositie met zijn uitvoering van Strides van Theo Loevendie.