Martijn WillersMartijn Willers is een veelzijdige Nederlandse pianist, die te vinden is op vele podia in binnen- en buitenland. Martijn vormt een duo met cellist Joris van den Berg (winnaar van het eerste Nationale Cello Concours in Amsterdam in 2006). In augustus 2008 won het duo een derde prijs bij het Internationale Johannes Brahms Kamermuziek Concours in Pörtschach, Oostenrijk. Ze speelden o.a. de cellosonate van Frederic Chopin tijdens een succesvolle tournee door de Verenigde Staten in 2010. De debuut-cd van het duo, 'Dialogo', met werken van Prokofiev, Lutoslawski en Britten, werd in 2013 zeer lovend ontvangen.
In mei 2014, na een grote tournee langs de belangrijkste Nederlandse concertzalen en een cd-opname van de Sonatine van Dvorak (in samenwerking met Radio 4), waren Joris van den Berg en Martijn Willers in het Concertgebouw in Amsterdam winnaars van de Dutch Classical Talent Award 2014. In juni 2014 maakte het duo een tournee van 2 weken door China, met 9 concerten in vooraanstaande concertzalen in o.a. Peking, Shanghai en Xiamen.

Martijn Willers werkt regelmatig samen met veel verschillende musici, waaronder Olivier Patey (soloklarinettist van het Concertgebouworkest), in uiteenlopende ensembles en bezettingen. Hij is als correpetitor verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Ook speelt hij elk jaar met veel plezier met studenten en docenten tijdens de Internationale Masterclass in Apeldoorn. Daarnaast is lesgeven een grote passie van Martijn. Voor studiedoeleinden heeft Martijn Willers een volledig gereviseerde Steinway & Sons vleugel uit 1919 in bruikleen, hem ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.