Eva StegemanDe violiste Eva Stegeman studeerde onder anderen bij Davina van Wely in Den Haag en in Londen bij David Takeno. Zij musiceerde in tientallen prestigieuze concertzalen en festivals. Haar repertoire reikt van de vroege barok tot muziek van nu. Zij heeft meerdere cd’s opgenomen en is regelmatig te beluisteren op radio en televisie. Zij speelt in verschillende ensembles, speelt op gerenommeerde festival in binnen- en buitenland en is artistiek directeur van het door haar opgerichte (2003) Internationaal Kamermuziekfestival Den Haag.

Als solist trad Eva Stegeman op met: het European Union Chamber Orchestra, het Orfeo Orchester Budapest, Sinfonia Rotterdam, het Arezzo Ensemble, Sinfonietta Amsterdam, de Bielefelder Symphoniker en Combattimento Consort Amsterdam.
Als (dirigerend) concertmeester en als aanvoerder werkte Eva Stegeman samen met het European Union Chamber Orchestra, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Orkest van het Oosten, Het Brabants Orkest, het Württembergisches Kammerorchester Heilbronn, de Belgische Kamerfilharmonie, de Deutsche Kammerakademie Neuss am Rhein, Sinfonia Rotterdam en Combattimento Consort Amsterdam.

Eva Stegeman is eerste violist van het Cristofori Piano Quartet, het Doelen Ensemble (repertoire 20e en 21e eeuw), Trio Storytelling (muziektheater) en het Hortus Ensemble (authentieke uitvoering kamermuziek ca 1850-1950).